x
DWB Internet heet nu Webbureau Holland

Upgrade nu naar Drupal 8

Van Drupal 7 naar Drupal 8 inclusief gratis upgrade naar Drupal 9

Heb je een Drupal 7 website? Dan is 2019-2020 hèt moment om je website te laten upgraden naar Drupal 8. Als extra service zullen we je nieuwe Drupal 8 website in 2020 gratis upgraden naar Drupal 9. Upgraden naar Drupal 9 is namelijk 'easy'. De upgrade van Drupal 8 naar Drupal 9 zal gering zijn. Dit is anders dan voorheen. Ook zal daarna het upgraden naar volgende versies zoals Drupal 10 makkelijker zijn dan ooit. Dat scheelt je in de toekomst aanzienlijk in de kosten. (Lees meer over de positieve veranderingen in Drupal 8.)

Van Drupal 8 naar Drupal 9

Heb je al een Drupal 8 website dan adviseren wij je om in 2020 je website door ons te laten upgraden naar Drupal 9. Tot die tijd laat je ons de website updaten tot de laatste versie van Drupal 8. Een Drupal-update jaarabonnement van Drupal 8, inclusief upgraden naar Drupal 9 is al vanaf € 496,- per jaar. Meer informatie over het updaten van je website. 

Webbureau Holland 

Wij zijn een multidisciplinair team van Drupal experts en hebben al 15 jaar online ervaring. Sinds 2006, zijn wij gespecialiseerd in open source CMS Drupal. Ons team bestaat uit 7 Drupal developers en 1 projectmanager.

Online ondernemen doe je samen! Wij zien onszelf niet als leverancier maar meer als een collega op afstand die altijd met je mee wilt denken. Wij gaan voor de hoogste kwaliteit binnen de afgesproken tijd en budget. Onze tarieven en werkzaamheden zijn inzichtelijk (zie tarieven). 

Wij werken voor kleine-, middelgrote-, en grote bedrijven. Ook bekende merken (TNT, Rabobank, ASR en NS), overheden, internationale ondernemingen, universiteiten en zorginstellingen kiezen voor Webbureau Holland (zie portfolio).    

Supportkaarten en Abonnementen

Naast het ontwerpen en ontwikkelen van hoogwaardige Drupalsystemen bieden wij de volgende producten aan (meer informatie zie tarieven):

Support Knipkaarten voor onderhoud en beheer vanaf 10 uur € 780,-
Drupal-update abonnement vanaf € 496,- per jaar
Hosting in een veilige en betrouwbare Drupalomgeving vanaf € 486,- per jaar.

Referentie

We snappen dat het best lastig is om een Drupal bureau of Drupal developer te vinden die voldoet aan je eisen en verwachtingen en daar (soms weer opnieuw) je vertrouwen in te geven.

Wil je graag even persoonlijk contact met een klant van ons dan kan dat natuurlijk. Stuur ons een E-mail, WhatsApp of bel ons en je krijgt direct antwoord. 

24/7 support

We zijn een 24/7 full-service Drupal bureau. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 08:00 uur tot 18:00 uur. Bel: 06-40221185 of mail naar contact@webbureauholland.nl.

In het weekend en s’avonds is er altijd een developer bereikbaar voor urgente zaken. Voor spoedgevallen zijn wij 24/7 bereikbaar: laat een bericht achter op 06-40221185 om teruggebeld te worden, stuur een WhatsApp of mail naar spoed@webbureauholland.nl.

Kunnen wij je helpen?

Heb je vragen of wil je meer informatie?

Bel: 0640221185 of neem contact op