x
DWB Internet heet nu Webbureau Holland

Upgrade nu naar Drupal 8

 
Heb je nog een Drupal 7 website? Dan is nu in 2019 - 2020 hèt moment om je website te laten upgraden naar Drupal 8. Het voordeel is dat je de komende 5 jaar af bent van een nieuwe upgrade.
 
Welke positieve veranderingen zijn er in Drupal 8 ten opzichte van Drupal 7?

1. Drupal 8 maakt content creatie 'a peace of cake'

Nooit eerder was content creatie zo eenvoudig, intuitief en snel als in Drupal 8. Out-of-the-box komt Drupal 8 met een uitgebreide WYSIWYG-editor. 
Voor wie het nog makkelijker wil is er de on-page editor: terwijl je navigeert over de site pas je de content rechtstreeks op de pagina's aan.
Workflow, scheduled publishing, draftversies en revisiebeheer zijn probleemloos mogelijk.
Andere uitvoerformaten dan HTML nodig? Exporteer je content naar PDF, Excel, XML, jSON en meer!

2. Mobiel, overal en altijd

Door z'n mobile first insteek is Drupal 8 klaar voor de toekomst. Alles in Drupal 8 is responsive, met andere woorden: Drupal websites en Drupal applicaties zijn bruikbaar op alle schermen die we nu zien en in de toekomst gaan zien.

3. Drupal 8 spreekt alle talen

Door de verbeterde ondersteuning voor meertaligheid is Drupal in staat je klanten overal in de wereld aan te spreken. Zowel links-naar-rechts als rechts-naar-links talen als Arabisch en Hebreeuws worden ondersteund.
En dit betreft niet alleen de content van je Drupal site maar ook in de beheerinterface is alles meertalig en vertaalbaar.

4. Drupal 8 past in je digitale infrastructuur

Door de manier waarop Drupal 8 is opgezet en z'n eerder genoemde API laat Drupal zich graag integreren in je bestaande digitale infrastructuur. Of het gaat om je E-mailverkeer, marketing automatisering of analytics, Drupal 8 kan zorgen voor een betere integratie van je digitale ecosysteem. 

5. Website,  webshop, webapplicatie.

Naast een krachtig CMS biedt Drupal 8 een zeer uitgebreide toolbox waarmee je, je in-house team of webmaster je sites verregaand zelf kan configureren en aanpassen aan jouw wensen, direct in de web-interface en zonder noodzaak van technische kennis.
De bibliotheek van meer dan 17.000 uitbreidingsmodules biedt een ongekende keuze aan toegevoegde functionaliteit.
De robuuste Drupal 8 API stelt bovendien je ontwikkelaars in staat om je site nog verder uit te breiden en waar nodig pasklare oplossingen voor je specifieke vereisten te ontwikkelen.

6. SEO - de vindbaarheid van je Drupal 8 website, webshop en webappicatie

Drupal 8 is uitgerust met de RDFa module die zorgt dat binnen HTML5 schema.org markup wordt gegenereerd. Met name zoekmachines kunnen hiermee beter informatie van websites vinden, wat tenslotte de vindbaarheid van de website ten goede kan komen. Of je nu een eenvoudige website nodig hebt, een aantrekkelijk ogende webshop of een complexe applicatie, Drupal 8 biedt in vrijwel alle gevallen de oplossing.

Webbureau Holland

Wij zijn een team van 7 Drupal developers en 1 projectmanager. Al 13 jaar, sinds de oprichting van Drupal, zijn wij gespecialiseerd in open source CMS Drupal.

Wij ontwerpen en ontwikkelen eenvoudige maar ook hoogwaardige complexe Drupal systemen. Door op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen passen we de nieuwste technieken toe. We houden wel van een uitdaging!

Ons doel is om een complexe website zo eenvoudig en gebruiksvriendelijk mogelijk te maken voor de gebruiker en de bezoeker van de website.

Wij werken voor kleine-, middelgrote-, en grote bedrijven. Ook bekende merken (TNT, Rabobank, ASR en NS), overheden, internationale ondernemingen, universiteiten en zorginstellingen kiezen voor Webbureau Holland (zie portfolio).  

24/7 support

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 08:00 uur tot 18:00 uur. Bel: 06-40221185 of mail naar contact@webbureauholland.nl. Voor spoedgevallen zijn wij 24/7 bereikbaar: laat een bericht achter op 06-40221185 om teruggebeld te worden of mail naar spoed@webbureauholland.nl.

Kunnen wij je helpen?

Heb je vragen of wil je meer informatie?

Bel: 0640221185 of neem contact op