x
DWB Internet heet nu Webbureau Holland

Beheer, onderhoud, upgrading & revisie

Bel: 06 40221185

Of het nu gaat om een Drupal-update, een ingrijpende revisie of het technisch beheer van je serveromgeving en Drupal website, Webbureau Holland heeft de expertise om je de meest efficiente oplossing aan te bieden.

Knipkaarten.

Wij bieden knipkaarten aan voor Drupal onderhoud en technisch beheer. Je kunt gebruik van onze diensten maken tot het aantal uren van de knipkaart is bereikt. Ook zullen we vooraf een schatting aangeven in tijd van de opdracht, zodat je kunt bepalen of dit bij je budget past.

Wel zo makkelijk: het maakt niet uit of je verzoek klein of groot is, de minuten of uren worden van de knipkaart afgeschreven. 

Minimale afname 5 uur: € 310,-
10 uurs knipkaart: van € 620,-  voor € 600,-
15 uurs knipkaart: van € 930,-  voor € 880,-
20 uurs knipkaart: van € 1240,-  voor € 1170,-

Drupal veiligheids- en module updates vanaf € 325,- per jaar

Afhankelijk van de grootte van je Drupal website, Drupal webshop of Drupal webapplicatie biedt Webbureau Holland veiligheids-en module updates voor Drupal 7 en Drupal 8 aan vanaf € 325,- per jaar. Je bent verzekerd van een veilige en up-to-date versie van Drupal. 

Voor de ene site is het voldoende om twee keer per jaar te updaten naar de laatste versie, voor de andere site is het belangrijk om dit wekelijks of maandelijks te doen. Webbureau Holland biedt eenmalige, geplande en doorlopende updateplannen aan. Samen kunnen we bespreken wat voor jouw organisatie of bedrijf het meest van belang is.Samen bespreken we wat voor jouw organisatie of bedrijf het meest van belang is.

Wat is het verschil tussen een upgrade en een update?

Jaarcontract serverbeheer.

Bestaande klanten bieden wij de mogelijkheid om de Drupal hosting-en serverbeheer bij ons onder te brengen.  Zodoende kunnen wij een totaalpakket aan diensten leveren. Voor bestaande en nieuwe klanten bieden we naast de losse abonnementen en knipkaarten ook een 'in één pakket: hosting & serverbeheer & Drupal updates' aan. Vraag ons gerust naar de kosten en mogelijkheden. 

Ben je een externe developer of beheerder? 

Heb je soms advies of ondersteuning nodig? Stel ons je vragen en we maken samen een plan van aanpak en bespreken de kosten. Soms is het nemen van een knipkaart voldoende. 

Webbureau Holland

Al 12 jaar zijn wij gespecialiseerd in open source Drupal. We hanteren korte lijnen. Gedurende het project heb je direct contact met de Developer(s). 

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 08:00 uur tot 18:00 uur. Bel: 06-40221185 of mail naar info@webbureauholland.nl. Voor spoedgevallen zijn wij 24/7 bereikbaar: laat een bericht achter op 06-40221185 om teruggebeld te worden of mail naar spoed@webbureauholland.nl.

Kunnen wij je helpen?

Heb je vragen of wil je meer informatie?

Bel: 0640221185 of neem contact op