x
DWB Internet heet nu Webbureau Holland

Drupal diensten

Bel: 06 40221185

Nieuwe website

Van eenvoudige brochure-website tot complexe webapplicatie: Drupal biedt voor vrijwel ieder online-probleem de oplossing.

Nieuwe webshop

Meer webshops dan ooit! Nu is het moment om te kiezen voor een Drupal webshop met een inrichting geheel naar eigen wens.

Is je Drupal site mobiel?

Een responsive website is optimaal bruikbaar op alle apparaten, of het nou een mobieltje, een tablet of een desktop computer is.

Je Drupal site uitbreiden

Drupal is vrijwel eindeloos uit te breiden en aan te passen zowel wat betreft functionaliteit als presentatie.

Beheer, onderhoud en revisie

Technisch beheer, reviseren van je website, shop of applicatie, periodiek onderhoud, updaten of upgraden van je Drupal 6, 7 of 8 site.

Advies of ondersteuning nodig?

Voor al je Drupal vragen als startend (of bestaande) ondernemer of beheerder. Stel ons je vragen en wij helpen je verder.

Upgrade nu naar Drupal 8

Een upgrade van Drupal 6 of Drupal 7 naar Drupal 8 brengt je site van de ene major versie naar de volgende met de nodige aanpassingen.

Meer over Drupal 8

Of je nu een eenvoudige website, een aantrekkelijk webshop of een complexe applicatie nodig hebt, Drupal 8 biedt vrijwel alles.

Heb je een Drupal 6 site?

Drupal 6 wordt niet meer ondersteund en is je site niet langer veilig meer te noemen voor o.a. hacks, bugs en gegevensdiefstal. Ugrade nu naar Drupal 8.

Periodieke Drupal updates

Voorkom dat je Drupal-updates een "ondergeschoven kindje" gaan worden! Wij bieden eenmalige, geplande en doorlopende updates aan.

Voordelige abonnementen

Voor updates, onderhoud, server en technisch beheer van je website bieden wij voordelige knipkaarten en abonnementen aan.

Kunnen wij je helpen?

Heb je vragen of wil je meer informatie?

Bel: 0640221185 of neem contact op