x
DWB Internet heet nu Webbureau Holland

Drupal diensten

Nieuwe website

Inrichting en vormgeving op-maat. Van eenvoudige brochure-websites tot de meer complexe webapplicaties: Drupal is een zeer veilig, gebruiksvriendelijk en praktisch CMS.

Nieuwe webshop

Meer webshops dan ooit! Nu is het moment om te kiezen voor een Drupal webshop met een inrichting geheel naar eigen wens.

Onderhoud, beheer en hosting

Voordelige Support knipkaarten voor periodiek onderhoud, technisch beheer, hosting, revisie of het updaten van je Drupal 7 of 8 website of applicatie.

Voordelige Support Knipkaarten

Geen verplichte contracten of abonnementen! Je kunt de Support Knipkaart gebruiken voor onderhoud, beheer, hosting of het laten updaten van je Drupal 7 of 8 website.

Periodieke Drupal updates

Al een tijd niets meer aan de website gedaan of laten doen? Dan heeft de website belangrijke veiligheids-updates gemist. Wij bieden eenmalige, geplande en doorlopende updates aan.

Upgrade nu naar Drupal 8

Een upgrade van Drupal 6 of Drupal 7 naar Drupal 8 brengt je site van de ene major versie naar de volgende met de nodige aanpassingen.

Is je Drupal site mobiel?

Een responsive website is optimaal bruikbaar op alle apparaten, of het nou een mobieltje, een tablet of een desktop computer is.

Je Drupal site uitbreiden

Drupal is eindeloos uit te breiden en aan te passen. Zowel in functionaliteit als presentatie.

Advies of ondersteuning nodig?

Voor al je Drupal vragen als startend (of bestaande) ondernemer of beheerder. Stel ons je vragen en wij helpen je verder.

Meer over Drupal 8

Of je nu een eenvoudige website, een aantrekkelijk webshop of een complexe applicatie nodig hebt, Drupal 8 biedt vrijwel alles.

Heb je een Drupal 6 site?

Drupal 6 wordt niet meer ondersteund. Je website is niet langer veilig meer te noemen voor o.a. hacks, bugs en gegevensdiefstal. Ugrade nu naar Drupal 8.

Kunnen wij je helpen?

Heb je vragen of wil je meer informatie?

Bel: 0640221185 of neem contact op