x
DWB Internet heet nu Webbureau Holland

Drupal diensten

Nieuwe website

Van eenvoudige brochure-website tot complexe webapplicatie: Drupal biedt voor ieder project de oplossing èn is voor jou als beheerder een sterk, gebruiksvriendelijk en praktisch CMS.

Nieuwe webshop

Meer webshops dan ooit! Nu is het moment om te kiezen voor een Drupal webshop met een inrichting geheel naar eigen wens.

Onderhoud, beheer en revisie

Periodiek onderhoud, technisch beheer, hosting, revisie of het updaten van je Drupal 7 of 8 website of applicatie: een 5 uurs Support Knipkaart heb je al voor € 310,-.

Voordelige Support Knipkaarten

Je kunt de Support Knipkaart gebruiken voor onderhoud, beheer, hosting of het laten updaten van je Drupal 7 of 8 website. 5, 10, 20 en 30 uurs knipkaarten vanaf € 310,-

Periodieke Drupal updates

Voorkom dat je Drupal-updates een "ondergeschoven kindje" gaan worden! Wij bieden eenmalige, geplande en doorlopende updates aan.

Upgrade nu naar Drupal 8

Een upgrade van Drupal 6 of Drupal 7 naar Drupal 8 brengt je site van de ene major versie naar de volgende met de nodige aanpassingen.

Is je Drupal site mobiel?

Een responsive website is optimaal bruikbaar op alle apparaten, of het nou een mobieltje, een tablet of een desktop computer is.

Je Drupal site uitbreiden

Drupal is vrijwel eindeloos uit te breiden en aan te passen zowel wat betreft functionaliteit als presentatie.

Advies of ondersteuning nodig?

Voor al je Drupal vragen als startend (of bestaande) ondernemer of beheerder. Stel ons je vragen en wij helpen je verder.

Meer over Drupal 8

Of je nu een eenvoudige website, een aantrekkelijk webshop of een complexe applicatie nodig hebt, Drupal 8 biedt vrijwel alles.

Heb je een Drupal 6 site?

Drupal 6 wordt niet meer ondersteund en is je site niet langer veilig meer te noemen voor o.a. hacks, bugs en gegevensdiefstal. Ugrade nu naar Drupal 8.

Kunnen wij je helpen?

Heb je vragen of wil je meer informatie?

Bel: 0640221185 of neem contact op