x
DWB Internet heet nu Webbureau Holland

Updates Drupal 9 en 10

Elke software-toepassing van enige omvang heeft periodiek een onderhouds-update nodig. Dit geldt vanzelfsprekend ook voor Drupal. Met enige regelmaat worden verbeteringen en nieuwe features ontwikkeld. Ook worden er in de loop van de tijd bugs of veiligheidsproblemen in de software gevonden die om een oplossing vragen. 

Afhankelijk van de grootte van je Drupal website of applicatie biedt Webbureau Holland Drupal veiligheids-en module updates van Drupal 9 en Drupal 10 aan. Wat is het verschil tussen een update en een upgrade?

Webbureau Holland zorgt ervoor dat je website voortdurend is geupdate met de meest actuele Drupal core- en module-updates. Dit Drupal update plan biedt een hoog niveau van veiligheid en de zekerheid.  Highly critical en critical bugs worden direct behandeld. 

Je hebt vanaf € 596,- per jaar een Drupal-update abonnement

24/7 support

We zijn een 24/7 full-service Drupal bureau en zijn op werkdagen bereikbaar van 08:00 uur tot 18:00 uur. Bel: 06-40221185 of mail naar contact@webbureauholland.nl.

In het weekend en s’avonds is er altijd een developer bereikbaar voor urgente zaken. Laat een bericht achter op 06-40221185 om teruggebeld te worden, stuur een WhatsApp of mail naar spoed@webbureauholland.nl.

Kunnen wij je helpen?

Bel 0640221185 of mail neem contact op