x
DWB Internet heet nu Webbureau Holland

Periodieke Drupal updates

Elke software-toepassing van enige omvang heeft periodiek een onderhouds-update nodig. Er worden in de loop van de tijd bugs in de software gevonden die om een oplossing vragen, af en toe wordt een veiligheidsprobleem ontdekt en met enige regelmaat worden verbeteringen en nieuwe features ontwikkeld.

Dit geldt vanzelfsprekend ook voor Drupal. 

Denk vroegtijdig na over Drupal update vereisten

Wie een Drupal website, Drupal webshop of Drupal applicatie laat ontwikkelen, doet er goed aan om al aan de start van het project na te denken over een aantal zaken rond het technisch beheer ervan. Door al tijdens de planning van je project na te denken over het technisch beheer ervan, voorkom je dat de updates een "ondergeschoven kindje" gaan worden.

Je hebt al een Drupal abonnement vanaf € 310,- per jaar. Je bent dan verzekerd van een veilige en up-to-date versie van Drupal. 

Webbureau Holland biedt aan haar klanten de volgende update mogelijkheden:

1. Eenmalige update

Je hebt een update van je Drupal installatie(s) nodig, bijvoorbeeld van 7.50 naar 7.53, en wil je niet vastleggen op een abonnement voor langere tijd. Wanneer je contact met ons opneemt dan inventariseren wij de te verwachte werkzaamheden, doen vooraf een prijsopgave en plannen in overleg de update in. 

2. Geplande updates

Bij geplande Drupal updates worden voor de duur van een jaar het door jou gewenste aantal updates vooraf ingepland. Stel dat je 4 updates per jaar wilt, dan wordt vooraf afgesproken dat deze bijvoorbeeld plaatsvinden in januari, april, juli en oktober. Geplande Drupal updates moeten soms -bij acute veiligheidsproblemen- worden aangevuld met een eenmalige update.

3. Doorlopende updates

Wanneer je kiest voor doorlopende Drupal updates dan zorgen wij dat je website voortdurend is geupdate met de meest actuele Drupal core- en module-updates, ongeacht hoeveel dat er zijn en hoe vaak ze verschijnen. Alle updates worden steeds binnen 24 uur na verschijnen toegepast.

Dit Drupal update plan biedt het hoogste niveau van veiligheid en de zekerheid dat je Drupal installatie maximaal vrij is van bugs. Doorlopende Drupal updates hebben in principe een looptijd van een jaar.

Benieuwd naar de mogelijkheden en kosten? Bekijk Drupal onderhoud en beheer.

Webbureau Holland

Al 12 jaar zijn wij gespecialiseerd in open source Drupal. We hanteren korte lijnen. Gedurende het project heb je direct contact met de developer(s). 

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 08:00 uur tot 18:00 uur. Bel: 06-40221185 of mail naar info@webbureauholland.nl. Voor spoedgevallen zijn wij 24/7 bereikbaar: laat een bericht achter op 06-40221185 om teruggebeld te worden of mail naar spoed@webbureauholland.nl.

Kunnen wij je helpen?

Heb je vragen of wil je meer informatie?

Bel: 0640221185 of neem contact op