x
DWB Internet heet nu Webbureau Holland

Verschil Drupal upgrades en Drupal updates

Meer informatie over Drupal updates en upgrades. Wat is het verschil. 

Een Drupal upgrade

Voorbeeld: van major versie Drupal 9 naar major versie 10.

Een Drupal upgrade brengt je site van de ene major versie naar de volgende. Voor een upgrade heeft je website de nodige aanpassingen nodig om na de upgrade weer goed te laten functioneren. 

Heb je een Drupal 9 website en al een tijd niet laten updaten?
Je kunt er dan ervoor kiezen je website direct te laten upgraden naar Drupal 10. Je hoef dan enkel je website voorlopig te laten updaten (minor versies).

Heb je nog een Drupal 8 site?
Laat nu je website upgraden naar Drupal 10 want op dit moment is je site niet langer veilig voor hacks, gegevensdiefstal en bugs en loopt de continuïteit van je site gevaar. Er verschijnen geen security patches meer voor Drupal 8.  De installatie is dan ook niet langer veilig noemen.

Vraag ons gerust om een inschatting van de kosten te maken en je te adviseren.  

Een Drupal update

Voorbeeld: van minor versie Drupal 9.41 naar minor versie Drupal 9.53.

Gemiddeld is het voldoende om 2x per jaar je site te laten updaten naar de laatste versie van Drupal. Wij houden de security advisories nauwlettend in de gaten en brengen je als klant op de hoogte als een eenmalige tussentijdse update noodzakelijk is. Sommige organisaties geven de voorkeur aan om de Drupal updates doorlopend te laten doen.

In ieder geval ben je bij ons verzekerd van een veilige en up-to-date versie van Drupal. Wij bieden Veiligheids-en module updates van Drupal 9 en Drupal 10 aan vanaf € 598,- per jaar. 

Webbureau Holland

Wij zijn ruim 17 jaar gespecialiseerd in open source CMS Drupal.

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 08:00 uur tot 18:00 uur. Bel: 06-40221185 of mail naar contact@webbureauholland.nl. Voor spoedgevallen zijn wij 24/7 bereikbaar: laat een bericht achter op 06-40221185 om teruggebeld te worden of mail naar spoed@webbureauholland.nl.