x
DWB Internet heet nu Webbureau Holland

Tarieven

Hoogwaardige websites binnen de gestelde tijd en budget 

Wij zijn een team van 7 Drupal developers en 1 Projectmanager. Al 13 jaar, sinds de oprichting van Drupal, zijn wij gespecialiseerd in open source CMS Drupal. Wij ontwerpen en ontwikkelen eenvoudige maar ook hoogwaardige complexe Drupal systemen.

Ons doel is om een complexe website zo eenvoudig en gebruiksvriendelijk mogelijk te maken voor de gebruiker en de bezoeker van de website.

Wij werken voor kleine-, middelgrote-, en grote bedrijven. Ook bekende merken (TNT, Rabobank, ASR en NS), overheden, internationale ondernemingen, universiteiten en zorginstellingen kiezen voor Webbureau Holland (zie portfolio).    

Aanvraag offerte 

De projectmanager zal, na onvangst van je offertevraag, contact met je opnemen om de wensen en mogelijkheden van het project te inventariseren en met je door te nemen.  

Daarna legt de projectmanager de vraag neer bij de developer die het meest aansluit bij het project. De developer maakt dan een technische ‘vertaling’ van je offertevraag en stelt een prijsopgave op met daarin gespecificeerd de werkzaamheden en uren.

Wil je de opdracht gefaseerd laten uitvoeren dan is dit ook mogelijk. Drupal is tenslotte een modulair systeem en zodoende uitstekend geschikt om onderdelen (modules) op een later moment toe te voegen.

Voordelige Support Knipkaarten 

De Support knipkaart is te gebruiken voor onderhoud en beheer van je website of webapplicatie. 

De voordelen:

  • geen contract of abonnement waar je aan vastzit
  • je kunt, tegen een aantrekkelijk tarief, gebruik van onze diensten maken
  • vooraf inzicht in de uren/minuten van de werkzaamheden
  • bij spoed wordt de opdracht direct uitgevoerd

10 uur: € 780,-  
15 uur: van € 1170,-  voor € 1135,-
20 uur: van € 1560,-  voor € 1515,-

Drupal veiligheids- en module updates

De website zal jaarlijks updates nodig hebben. Wij bieden eenmalige, geplande en doorlopende Drupal updateplannen aan. Samen kunnen we bespreken wat voor jouw organisatie of bedrijf het meest van belang is. Voor meer informatie zie periodieke Drupal-updates.

Drupal Hosting

Voor klanten die bij ons hun website laten onderhouden, beheren of updaten bieden wij tevens hosting, in een betrouwbare Drupal omgeving, aan. Wij kunnen je adviseren welk pakket het meest geschikt is voor je website of webapplicatie.

Webbureau Holland

We zijn een 24/7 full-service Drupal bureau en hebben geen 9-5 mentaliteit. In het weekend en s’avonds is er altijd een developer bereikbaar voor spoed. 

Tijdens het project heb je direct contact met ons en reageren wij snel op je vraag. Wij werken graag samen met de klant en vinden het belangrijk om een langetermijnrelatie te onderhouden. 

24/7 support

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 08:00 uur tot 18:00 uur. Bel: 06-40221185 of mail naar contact@webbureauholland.nl. Voor spoedgevallen zijn wij 24/7 bereikbaar: laat een bericht achter op 06-40221185 om teruggebeld te worden of mail naar spoed@webbureauholland.nl.

Kunnen wij je helpen?

Heb je vragen of wil je meer informatie?

Bel: 0640221185 of neem contact op