x
DWB Internet heet nu Webbureau Holland

Tarieven

Supportkaart voor onderhoud en beheer

  • Tegen een aantrekkelijk tarief kun je gebruik van onze diensten maken
  • Geen verplicht contract waar je aan vast zit
  • Vooraf- en achteraf inzicht in de uren/minuten van de werkzaamheden
  • Bij spoed wordt de opdracht direct uitgevoerd

10 uur: € 850,-  
25 uur: € 2125,-

Drupal veiligheids- en module updates

De website zal jaarlijks updates nodig hebben. Wij bieden een abonnement aan die het hoogste niveau van veiligheid biedt. Voor meer informatie zie Drupal-updates.

Een Drupal-update abonnement vanaf € 596,- per jaar .

Drupal Hosting

Voor klanten die bij ons hun website laten onderhouden, beheren of updaten bieden wij hosting in de meest betrouwbare en veilige Drupal omgeving aan. 

Een hostingpakket op een semi-shared server vanaf € 682,- per jaar. Een eigen (stand-alone) server vanaf € 1895,- per jaar. 

Training en e-learning

Voor onze klanten bieden wij "training op het werk" aan met 1 of 2 trainers. Stap voor stap leggen we het CMS aan je uit. De kosten, afhankelijk van tijd/medewerkers/plaats, zal in overleg plaatsvinden.
 
Ook bieden wij onze vaste klanten een e-learning pakket aan. Ben je vaste klant (of word je) en wil je je hiervoor aanmelden, stuur een mailtje naar contact@webbureauholland.nl. De kosten zijn vanaf p.p. €125,- .

WordPress Hosting

Voor klanten die bij ons hun WordPress website laten onderhouden en beheren bieden wij veilige en betrouwbare hosting in een WordPress omgeving aan.

Een hostingpakket voor kleine en/of  eenvoudige websites vanaf € 375,- per jaar. 

24/7 support

We zijn een 24/7 full-service Drupal bureau en zijn op werkdagen bereikbaar van 08:00 uur tot 18:00 uur. Bel: 06-40221185 of mail naar contact@webbureauholland.nl.

In het weekend en s’avonds is er altijd een developer bereikbaar voor urgente zaken. Laat een bericht achter op 06-40221185 om teruggebeld te worden, stuur een WhatsApp of mail naar spoed@webbureauholland.nl.

Kunnen wij je helpen?

Bel 0640221185 of mail neem contact op