x
DWB Internet heet nu Webbureau Holland

Tarieven

Al 12 jaar zijn wij gespecialiseerd in open source CMS Drupal. In vergelijking met andere Drupal bureaus hanteren wij de meest prettige tarieven. 

Voordelige Support Knipkaarten voor onderhoud, beheer, hosting en updates

Wij bieden voor alle Drupal websites en applicaties Support knipkaarten aan.  De knipkaart is te gebruiken voor onderhoud, beheer, hosting of het laten updaten van de laatste (veiligheid en module) versie van je Drupal 7 of 8 website of webapplicatie. 

De voordelen:

  • geen contract of abonnement waar je aan vastzit
  • je kunt, tegen een aantrekkelijk tarief, gebruik van onze diensten maken
  • vooraf inzicht in de uren/minuten van de werkzaamheden
  • bij spoed wordt de opdracht direct uitgevoerd

10 uur: € 780,-  
15 uur: van € 1170,-  voor € 1135,-
20 uur: van € 1560,-  voor € 1515,-

Drupal veiligheids- en module updates 

Afhankelijk van de grootte van je Drupal website of applicatie biedt Webbureau Holland Drupal veiligheids-en module updates van Drupal 7 en Drupal 8 aan. Wij bieden eenmalige, geplande en doorlopende Drupal updateplannen aan. Zie periodieke Drupal-updates. Samen kunnen we bespreken wat voor jouw organisatie of bedrijf het meest van belang is.

Drupal hosting en Drupal serverbeheer

Je kunt bij ons je Drupal website of webapplicatie laten hosten in een betrouwbare Drupal omgeving. Het voordeel is, omdat wij gespecialiseerd zijn in Drupal, je goed kunnen adviseren welk pakket het meest geschikt is voor je website of webapplicatie. Wil je meer informatie, bel of mail ons gerust. 

Aanvraag offerte

Als je bij Webbureau Holland een offerte aanvraagt voor een nieuwe website of een upgrade van je website naar Drupal 8 of je bestaande site mobiel (responsive) maken, dan krijg je van ons een inzichtelijke en realistische prijsopgave. Het is mogelijk om de opdracht gefaseerd te laten uitvoeren. Vraag ons gerust naar de kosten en mogelijkheden.

 24/7 support

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 08:00 uur tot 18:00 uur. Bel: 06-40221185 of mail naar info@webbureauholland.nl
Voor spoedgevallen zijn wij 24/7 bereikbaar: laat een bericht achter op 06-40221185 om teruggebeld te worden of mail naar spoed@webbureauholland.nl.

Kunnen wij je helpen?

Heb je vragen of wil je meer informatie?

Bel: 0640221185 of neem contact op