x
DWB Internet heet nu Webbureau Holland

Tarieven

Hallo, wij zijn webbureau Holland 

Wij zijn een Multidisciplinair team van Drupal experts met al 15 jaar online ervaring. Ons team bestaat uit 7 Drupal developers en 1 projectmanager. We proberen onderscheidend te zijn. Wij zien onszelf niet als leverancier maar meer als een collega op afstand die altijd met je mee wilt denken. Online ondernemen doe je samen!

Voordelige Support Knipkaarten voor onderhoud en beheer

De voordelen:

  • geen contract of abonnement waar je aan vastzit
  • je kunt, tegen een aantrekkelijk tarief, gebruik van onze diensten maken
  • vooraf inzicht in de uren/minuten van de werkzaamheden
  • bij spoed wordt de opdracht direct uitgevoerd

15 uur: € 1275,-  
25 uur: van € 2125,-  voor € 2090,-

Drupal veiligheids- en module updates

De website zal jaarlijks updates nodig hebben. Wij bieden geplande en doorlopende Drupal updateplannen aan die het hoogste niveau van veiligheid bieden. Voor meer informatie zie periodieke Drupal-updates.

Je hebt vanaf € 496,- per jaar een Drupal-update abonnement

Drupal Hosting

Voor klanten die bij ons hun website laten onderhouden, beheren of updaten bieden wij hosting in de meest betrouwbare en veilige Drupal omgeving aan. 

Een hostingpakket op een semi-shared server vanaf € 486,- per jaar. Heb je liever een eigen server (stand-alone) dan zijn de kosten € 1895,- per jaar. 

Aanvraag offerte 

De projectmanager zal, na onvangst van je offertevraag, contact met je opnemen om de wensen en mogelijkheden van het project te inventariseren en met je door te nemen. Daarna legt de projectmanager de vraag neer bij de developer die het meest aansluit bij het project. De developer maakt dan een technische ‘vertaling’ van je offertevraag en stelt een prijsopgave op met daarin gespecificeerd de werkzaamheden en uren. 

Referentie

We snappen dat het best lastig is om een Drupal bureau of Drupal developer te vinden die voldoet aan je eisen en verwachtingen en daar (soms weer opnieuw) je vertrouwen in te geven. Wil je graag even persoonlijk contact met een klant van ons dan kan dat natuurlijk. Stuur ons een E-mail, WhatsApp of bel ons en je krijgt direct antwoord.  

24/7 support

We zijn een 24/7 full-service Drupal bureau. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 08:00 uur tot 18:00 uur. Bel: 06-40221185 of mail naar contact@webbureauholland.nl.

In het weekend en s’avonds is er altijd een developer bereikbaar voor urgente zaken. Laat een bericht achter op 06-40221185 om teruggebeld te worden, stuur een WhatsApp of mail naar spoed@webbureauholland.nl.

Kunnen wij je helpen?

Heb je vragen of wil je meer informatie?

Bel: 0640221185 of neem contact op