x
DWB Internet heet nu Webbureau Holland

Updates Drupal 7 en 8

Elke software-toepassing van enige omvang heeft periodiek een onderhouds-update nodig. Dit geldt vanzelfsprekend ook voor Drupal. Met enige regelmaat worden verbeteringen en nieuwe features ontwikkeld. Ook worden er in de loop van de tijd bugs of veiligheidsproblemen in de software gevonden die om een oplossing vragen. 

Afhankelijk van de grootte van je Drupal website of applicatie biedt Webbureau Holland Drupal veiligheids-en module updates van Drupal 7 en Drupal 8 aan. 

Webbureau Holland biedt de volgende update mogelijkheden aan:

1. Geplande updates

Bij geplande Drupal updates worden voor de duur van een jaar het door jou gewenste aantal updates vooraf ingepland. Stel dat je 2 of 4 updates per jaar wilt, dan wordt vooraf afgesproken dat deze plaatsvinden. Geplande Drupal updates moeten soms -bij acute veiligheidsproblemen- worden aangevuld met een eenmalige update. 

Je hebt vanaf € 496,- per jaar een Drupal-update abonnement

2. Doorlopende updates

Wanneer je kiest voor doorlopende Drupal updates dan zorgen wij dat je website voortdurend is geupdate met de meest actuele Drupal core- en module-updates, ongeacht hoeveel dat er zijn en hoe vaak ze verschijnen. Alle updates worden steeds binnen 24 uur na verschijnen toegepast.

Dit Drupal update plan biedt het hoogste niveau van veiligheid en de zekerheid dat je Drupal installatie maximaal vrij is van bugs. Doorlopende Drupal updates hebben in principe een looptijd van een jaar.

Je hebt vanaf € 965,- per jaar een Drupal-update plus abonnement

Webbureau Holland

Wij zijn een multidisciplinair team van Drupal experts en hebben al 15 jaar online ervaring. Sinds 2006, zijn wij gespecialiseerd in open source CMS Drupal. Ons team bestaat uit 7 Drupal developers en 1 projectmanager.

Online ondernemen doe je samen! Wij zien onszelf niet als leverancier maar meer als een collega op afstand die altijd met je mee wilt denken. Wij gaan voor de hoogste kwaliteit binnen de afgesproken tijd en budget. Onze tarieven en werkzaamheden zijn inzichtelijk (zie tarieven). 

Wij werken voor kleine-, middelgrote-, en grote bedrijven. Ook bekende merken (TNT, Rabobank, ASR en NS), overheden, internationale ondernemingen, universiteiten en zorginstellingen kiezen voor Webbureau Holland (zie portfolio).    

24/7 support

We zijn een 24/7 full-service Drupal bureau. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 08:00 uur tot 18:00 uur. Bel: 06-40221185 of mail naar contact@webbureauholland.nl.

In het weekend en s’avonds is er altijd een developer bereikbaar voor urgente zaken. Laat een bericht achter op 06-40221185 om teruggebeld te worden, stuur een WhatsApp of mail naar spoed@webbureauholland.nl.

Kunnen wij je helpen?

Heb je vragen of wil je meer informatie?

Bel: 0640221185 of neem contact op