x
DWB Internet heet nu Webbureau Holland

Updates Drupal 7 en 8

Elke software-toepassing van enige omvang heeft periodiek een onderhouds-update nodig. Er worden in de loop van de tijd bugs in de software gevonden die om een oplossing vragen, af en toe wordt een veiligheidsprobleem ontdekt en met enige regelmaat worden verbeteringen en nieuwe features ontwikkeld. Dit geldt vanzelfsprekend ook voor Drupal. 

Afhankelijk van de grootte van je Drupal website of applicatie biedt Webbureau Holland Drupal veiligheids-en module updates van Drupal 7 en Drupal 8 aan. Samen kunnen we bespreken wat voor jouw organisatie of bedrijf het meest van belang is.

Webbureau Holland biedt aan haar klanten de volgende update mogelijkheden:

1. Eenmalige update

Je hebt een update van je Drupal installatie(s) nodig, bijvoorbeeld van 7.61 naar 7.63, en wil je niet vastleggen op een abonnement voor langere tijd. Wanneer je contact met ons opneemt dan inventariseren wij de te verwachte werkzaamheden, doen vooraf een prijsopgave en plannen in overleg de update in. 

2. Geplande updates

Bij geplande Drupal updates worden voor de duur van een jaar het door jou gewenste aantal updates vooraf ingepland. Stel dat je 2 of 4 updates per jaar wilt, dan wordt vooraf afgesproken dat deze plaatsvinden. Geplande Drupal updates moeten soms -bij acute veiligheidsproblemen- worden aangevuld met een eenmalige update.

3. Doorlopende updates

Wanneer je kiest voor doorlopende Drupal updates dan zorgen wij dat je website voortdurend is geupdate met de meest actuele Drupal core- en module-updates, ongeacht hoeveel dat er zijn en hoe vaak ze verschijnen. Alle updates worden steeds binnen 24 uur na verschijnen toegepast.

Dit Drupal update plan biedt het hoogste niveau van veiligheid en de zekerheid dat je Drupal installatie maximaal vrij is van bugs. Doorlopende Drupal updates hebben in principe een looptijd van een jaar.

Webbureau Holland

Wij zijn een team van 7 Drupal developers en 1 projectmanager. Al 13 jaar, sinds de oprichting van Drupal, zijn wij gespecialiseerd in open source CMS Drupal. Wij ontwerpen en ontwikkelen eenvoudige maar ook hoogwaardige complexe Drupal systemen. Door op de hoogte te blijven van de laatste onwikkelingen passen we de nieuwste technieken toe. We houden wel van een uitdaging!

Ons doel is om een complexe website zo eenvoudig en gebruiksvriendelijk mogelijk te maken voor de gebruiker en de bezoeker van de website.

Wij werken voor kleine-, middelgrote-, en grote bedrijven. Ook bekende merken (TNT, Rabobank, ASR en NS), overheden, internationale ondernemingen, universiteiten en zorginstellingen kiezen voor Webbureau Holland (zie portfolio).    

24/7 support

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 08:00 uur tot 18:00 uur. Bel: 06-40221185 of mail naar contact@webbureauholland.nl. Voor spoedgevallen zijn wij 24/7 bereikbaar: laat een bericht achter op 06-40221185 om teruggebeld te worden of mail naar spoed@webbureauholland.nl.

Kunnen wij je helpen?

Heb je vragen of wil je meer informatie?

Bel: 0640221185 of neem contact op