x
DWB Internet heet nu Webbureau Holland

Over ons

Hallo, wij zijn Webbureau Holland.

Wij zijn een team van enthousiaste Drupal developers en sinds 2006 gespecialiseerd in open source CMS Drupal. 
We onderhouden, ontwerpen en ontwikkelen eenvoudige maar ook hoogwaardige complexe Drupal systemen.

Door op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen passen we de nieuwste technieken toe. Je krijgt de hoogste kwaliteit binnen de afgesproken tijd en budget! Tijdens het project heb je direct contact met ons en reageren wij snel op je vraag. 

Wij werken voor kleine-, middelgrote-, en grote bedrijven. Ook bekende merken (TNT, Rabobank, ASR en NS), overheden, internationale ondernemingen, universiteiten en zorginstellingen kiezen voor Webbureau Holland (zie portfolio). 

Wij bieden ook Supportkaarten (vanaf 10 uur € 850,-), hosting en een Drupal update-abonnement aan. 

Duurzaam ondernemen doe je samen!

In 2022 zijn we gestart met het stellen van de vraag: "wat willen we betekenen voor onszelf, elkaar, de klant, het bedrijf en de planeet" ? (People, Planet, Profit). Dit heeft geleid tot meer ontspanning, bewustzijn, inspiratie en innovatie. Zowel privé als zakelijk. Het heeft ons al enkele mooie initiatieven opgeleverd, zoals:

  • nieuwe dingen leren (zoals WordPress).
  • een burnout van één van ons heeft geleid, in positieve zin, tot elkaar meer aanspreken en delen. Het was zo vanzelfsprekend dat je nog doorging na werktijd. Als je je werk leuk vindt, is dat natuurlijk de valkuil.
  • we bewegen meer. De stappenteller maar ook de hometrainer is (weer) in het leven geroepen.  En... de verwarming op 19 graden. Als je het koud krijgt dan ga je vanzelf meer bewegen. 

We kunnen alles hier benoemen maar het is een feit dat we meer bewust zijn geworden van de ander en van onszelf. Het heeft ons positieve energie opgeleverd en we gaan er zeker mee door in 2023.  

WordPress voor kleine en/of eenvoudige websites

Eén van de initiatieven n.a.v. een vraag van een klant is: WordPress websites ontwikkelen. Ongeveer 30% van de kleine en eenvoudige Drupal websites die bij in ons beheer waren, moesten een upgrade naar Drupal 9 hebben. Financieel zou dit "met een kanon schieten op een mug" zijn. In 2022 zijn we gestart met het ontwikkelen van WordPress websites voor onze klanten die nog een website hebben in Drupal 7 of 8. Vanaf maart 2023 gaan we ons ook richten op nieuwe klanten die hier mee te maken hebben.  

24/7 support

We zijn een 24/7 full-service Drupal bureau. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 08:00 uur tot 18:00 uur. Bel: 06-40221185 of mail naar contact@webbureauholland.nl.

In het weekend en s’avonds is er altijd een developer bereikbaar voor urgente zaken. Voor spoedgevallen zijn wij 24/7 bereikbaar: laat een bericht achter op 06-40221185 om teruggebeld te worden, stuur een WhatsApp of mail naar spoed@webbureauholland.nl.