x
DWB Internet heet nu Webbureau Holland

Over Webbureau Holland

Ingewikkeld? Wij maken het simpel! 

Wij zijn een team van 7 Drupal developers en 1 projectmanager. Al 13 jaar, sinds de oprichting van Drupal, zijn wij gespecialiseerd in open source CMS Drupal.

Wij ontwerpen en ontwikkelen eenvoudige maar ook hoogwaardige complexe Drupal systemen. Door op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen passen we de nieuwste technieken toe. We houden wel van een uitdaging!

Ons doel is om een complexe website zo eenvoudig en gebruiksvriendelijk mogelijk te maken voor de gebruiker en de bezoeker van de website.

Wij werken voor kleine-, middelgrote-, en grote bedrijven. Ook bekende merken (TNT, Rabobank, ASR en NS), overheden, internationale ondernemingen, universiteiten en zorginstellingen kiezen voor Webbureau Holland (zie portfolio).    

Webbureau Holland

We zijn een 24/7 full-service Drupal bureau en hebben geen 9-5 mentaliteit. In het weekend en s’avonds is er altijd een developer bereikbaar voor spoed.

Tijdens het project heb je direct contact met ons en reageren wij snel op je vraag. Wij werken graag samen met de klant en vinden het belangrijk om een langetermijn-relatie te onderhouden. Wij gaan voor de hoogste kwaliteit binnen de afgesproken tijd en budget.

Projectmanager Joyce: Nieuwe klanten hebben vaak eerst met mij contact. Ik inventariseer wat de opdracht inhoudt en breng ze daarna in contact met de developer die het meest aansluit bij het project. Ik zorg dat de projecten een vlotte doorloop hebben en overleg regelmatig met de developers.

Ik ben kritisch, doelgericht en efficiënt. Ik denk, zowel met de klant als met de developers, actief mee en zorg dat we hoge kwaliteit blijven leveren binnen de tijd en budget. 

24/7 support

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 08:00 uur tot 18:00 uur. Bel: 06-40221185 of mail naar contact@webbureauholland.nl. Voor spoedgevallen zijn wij 24/7 bereikbaar: laat een bericht achter op 06-40221185 om teruggebeld te worden of mail naar spoed@webbureauholland.nl.