x
DWB Internet heet nu Webbureau Holland

Over Webbureau Holland

Bel: 06 40221185

Al 12 jaar, sinds de oprichting van Drupal, zijn wij gespecialiseerd in open source CMS Drupal. Door te specialiseren in Drupal zijn wij in staat om ons werk verder te standariseren en te normaliseren, waardoor wij sneller en tegen lagere tarieven kunnen werken. In vergelijking met andere Drupal internetbureaus hanteren wij de meest prettige tarieven. 

Wij verstaan ons vak! 

De Drupal Developers van Webbureau Holland zijn zeer ervaren. Zij ontwerpen, ontwikkelen en koppelen eenvoudige maar ook hoogwaardige complexe Drupal systemen. Van Drupal websites, Drupal webshops, Drupal applicaties, online campagne sites tot Drupal intranet en Drupal extranet. 

We hanteren korte lijnen. Gedurende het project heb je direct contact met de Developer(s). In drukke tijden, weekenden, avonden, vakanties en bij grote projecten worden onze vaste Drupal freelancers ingezet. 

Webbureau Holland

Meebewegen in een wereld die snel verandert: door onze jarenlange ervaring, hebben wij de kennis en tools in handen om je verder op weg te helpen. Als 24/7 full-service Drupal bureau luisteren wij naar de wensen van onze klanten en vertalen wij deze wensen naar een visuele, technische en praktische invulling van de websitewebshop of webapplicatie. Samen zoeken wij naar de juiste middelen en boodschap om je doelgroep te bewegen en te motiveren je Drupal website te bezoeken.  

Mobile, veilig en optimaal vindbare websites

Door ons opgeleverde Drupal sites en apps zijn erg veilig, snel, optimaal vindbaar (SEO) en responsive (mobile ready) voor alle apparaten (o.a. laptop, tablet en mobiel). Ook  heeft Drupal meer dan 20.000 uitbreidingsmodules. Voor nieuwe maar ook bestaande websites is Drupal de meest geschikte en gebruiksvriendelijke CMS software. Drupal biedt voor elk probleem een oplossing, en onze developers zijn gespecialiseerd in het maken van oplossingen. 

 24/7 support

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 08:00 uur tot 18:00 uur. Bel: 06-40221185 of mail naar info@webbureauholland.nl
Voor spoedgevallen zijn wij 24/7 bereikbaar: laat een bericht achter op 06-40221185 om teruggebeld te worden of mail naar spoed@webbureauholland.nl.