x
DWB Internet heet nu Webbureau Holland

Over ons

Hallo, wij zijn Webbureau Holland.

Sinds 2006 zijn we gespecialiseerd in open source CMS Drupal. We onderhouden, ontwerpen en ontwikkelen eenvoudige maar ook hoogwaardige complexe Drupal systemen.

Door op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen passen we de nieuwste technieken toe. Je krijgt de hoogste kwaliteit binnen de afgesproken tijd en budget! Tijdens het project heb je direct contact met ons en reageren wij snel op je vraag. 

Wij werken voor kleine-, middelgrote-, en grote bedrijven. Ook bekende merken (TNT, Rabobank, ASR en NS), overheden, internationale ondernemingen, universiteiten en zorginstellingen kiezen voor Webbureau Holland (zie portfolio). 

WordPress voor kleine en/of eenvoudige websites

Eén van de initiatieven n.a.v. een vraag van een klant is: WordPress websites ontwikkelen. Ongeveer 30% van de kleine en eenvoudige Drupal websites die in ons beheer waren, moesten een upgrade naar Drupal 9 hebben. Financieel zou dit "met een kanon schieten op een mug" zijn. In 2022 zijn we gestart met het ontwikkelen van WordPress websites voor onze klanten die nog een website hadden in Drupal 7. 

24/7 support

We zijn een 24/7 full-service Drupal bureau zijn op werkdagen bereikbaar van 08:00 uur tot 18:00 uur. Bel: +31 (0)6 4390 4391 of mail naar contact@webbureauholland.nl.

In het weekend en s’avonds is er altijd een developer bereikbaar voor urgente zaken. Voor spoedgevallen zijn wij 24/7 bereikbaar: laat een bericht achter op+31 (0)6 4390 4391 om teruggebeld te worden, stuur een WhatsApp of mail naar spoed@webbureauholland.nl.