x
DWB Internet heet nu Webbureau Holland

Drupal hosting in een betrouwbare Drupal omgeving

De veiligheid van je website is zo betrouwbaar als de zwakste schakel. 

Dat wil zeggen: al is je site voorzien van de laatste updates, maar je host de site op een shared hosting account van 7 euro per maand, dan is de kans op narigheid aanwezig. 

Een veilige Drupal website hosten op een onveilige webserver is zoiets als je voordeur op slot doen terwijl de achterdeur wijd open staat. 

Je hoeft niet met de duurste hostingpartij in zee te gaan, want prijs zegt niet alles, maar het is wel raadzaam om je goed te informeren over de manier waarop een webhoster de zaken heeft geregeld. 

Wij bieden onze klanten de mogelijkheid om bij ons een serverruimte te huren in een veilige Drupalomgeving. Als klant heb je er verder geen omkijken meer naar. Wel zo gemakkelijk.

Kennis en expertise

Voor serverbeheer en het zorgdragen voor een veilige serveromgeving bestaat geen turn-key oplossing, maar is  voortdurende inspanning en toewijding noodzakelijk. Onze kennis en jarenlange ervaring op terrein van serverbeheer stelt ons in staat om problemen vroegtijdig te (h)erkennen en hierop snel in te spelen. Hiertoe worden regelmatig belangrijke logs (Apache access- en serverlog, Exim maillog, syslog) handmatig gemonitord,  evenals server load, CPU en RAM-verbruik.

Datacenter 

De gebruikte -volledig redundant- servers (uptime 99,9%) bevinden zich in een brandveilige (VESDA detectie- en blussyteem) en 24/7 on-site bewaakte datacenter, voorzien van geavanceerde noodstroom voorzieningen.

Algemeen veiligheidsbeleid

Gericht op restrictieve defaults en softwarematig tegengaan van mogelijke menselijke fouten of slordigheden. Voorbeelden hiervan zijn:

  • Strenge wachtwoordpolicy op serverniveau
  • Beperkte SSH-toegang en alleen via public key authenticatie
  • Geen gebruik van ‘onveilige’ software en protocollen als bijvoorbeeld FTP
  • Geen overbodige services en software
  • Alleen RPMs van de officiele repositories

Kosten hosting

Semi-shared (afhankelijk van de grootte en behoefte) vanaf € 328,- tot €598,- per jaar.

Een stand-alone server is vanaf €1895,- per jaar.

Verdere specificaties over de server kun je bij ons opvragen.

Voordelige Support knipkaarten 

Wij bieden voor alle Drupal websites en applicaties voordelige Support Knipkaarten aan. De knipkaart is te gebruiken voor onderhoud en beheer van je website of webapplicatie. 

De voordelen:

  • geen contract of abonnement waar je aan vastzit
  • je kunt, tegen een aantrekkelijk tarief, gebruik van onze diensten maken
  • vooraf inzicht in de uren/minuten van de werkzaamheden
  • bij spoed wordt de opdracht direct uitgevoerd

10 uur: € 780,-  
15 uur: van € 1170,-  voor € 1135,-
20 uur: van € 1560,-  voor € 1515,-

Drupal veiligheids- en module updates 

De website zal jaarlijks updates nodig hebben. Wij bieden eenmalige, geplande en doorlopende Drupal updateplannen aan. Samen kunnen we bespreken wat voor jouw organisatie of bedrijf het meest van belang is. Voor meer informatie zie periodieke Drupal-updates.

Webbureau Holland

Wij zijn een team van 7 Drupal developers en 1 projectmanager. Al 13 jaar, sinds de oprichting van Drupal, zijn wij gespecialiseerd in open source CMS Drupal.

Wij ontwerpen en ontwikkelen eenvoudige maar ook hoogwaardige complexe Drupal systemen. Door op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen passen we de nieuwste technieken toe. We houden wel van een uitdaging!

Ons doel is om een complexe website zo eenvoudig en gebruiksvriendelijk mogelijk te maken voor de gebruiker en de bezoeker van de website.

Wij werken voor kleine-, middelgrote-, en grote bedrijven. Ook bekende merken (TNT, Rabobank, ASR en NS), overheden, internationale ondernemingen, universiteiten en zorginstellingen kiezen voor Webbureau Holland (zie portfolio). 

We zijn een 24/7 full-service Drupal bureau en hebben geen 9-5 mentaliteit. In het weekend en s’avonds is er altijd een developer bereikbaar voor spoed.

24/7 support

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 08:00 uur tot 18:00 uur. Bel: 06-40221185 of mail naar contact@webbureauholland.nl
Voor spoedgevallen zijn wij 24/7 bereikbaar: laat een bericht achter op 06-40221185 om teruggebeld te worden of mail naar spoed@webbureauholland.nl.

Kunnen wij je helpen?

Heb je vragen of wil je meer informatie?

Bel: 0640221185 of neem contact op