x
DWB Internet heet nu Webbureau Holland

Drupal hosting in een betrouwbare Drupal omgeving

Hallo, wij zijn webbureau Holland 

Wij zijn een Multidisciplinair team van Drupal experts met al 15 jaar online ervaring. Ons team bestaat uit 7 Drupal developers en 1 projectmanager. Wij zien onszelf niet als leverancier maar meer als een collega op afstand die altijd met je mee wilt denken. Online ondernemen doe je samen!

Kosten Hosting

Wij bieden onze klanten de mogelijkheid om bij ons serverruimte te huren en te laten beheren in een veilige Drupalomgeving, inclusief HTTPS verbinding. 24/7 veiligheid en garantie. Als klant heb je er verder geen omkijken naar. Wel zo gemakkelijk.

Semi-shared (afhankelijk van de grootte en behoefte) vanaf € 486,- per jaar. 
Een stand-alone server is vanaf € 1895,- per jaar. Op deze server staan enkel websites van één klant.

Lees meer informatie hierover.  Verdere specificaties over de server kun je bij ons opvragen.

Supportkaarten en Abonnementen

Naast het ontwerpen en ontwikkelen van hoogwaardige Drupalsystemen bieden wij de volgende producten aan (voor meer informatie zie tarieven): 

Support Knipkaarten voor onderhoud en beheer vanaf 15 uur € 1275,-
Drupal-update abonnement vanaf € 496,- per jaar

Referentie

We snappen dat het best lastig is om een Drupal bureau of Drupal developer te vinden die voldoet aan je eisen en verwachtingen en daar (soms weer opnieuw) je vertrouwen in te geven. Wil je graag even persoonlijk contact met een klant van ons dan kan dat natuurlijk. Stuur ons een E-mail, WhatsApp of bel ons en je krijgt direct antwoord.  

24/7 support

We zijn een 24/7 full-service Drupal bureau. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 08:00 uur tot 18:00 uur. Bel: 06-40221185 of mail naar contact@webbureauholland.nl.

In het weekend en s’avonds is er altijd een developer bereikbaar voor urgente zaken. Voor spoedgevallen zijn wij 24/7 bereikbaar: laat een bericht achter op 06-40221185 om teruggebeld te worden, stuur een WhatsApp of mail naar spoed@webbureauholland.nl.

Kunnen wij je helpen?

Heb je vragen of wil je meer informatie?

Bel: 0640221185 of neem contact op