x
DWB Internet heet nu Webbureau Holland

Drupal development

Heb je een bestaande Drupal website of wil je een nieuwe Drupal website laten ontwikkelen? 

Webbureau Holland heeft een Multidisciplinair team van Drupal experts en al 15 jaar online ervaring. Sinds 2006, zijn wij gespecialiseerd in open source CMS Drupal. Bij ons kun je terecht voor ondersteuning en urgente zaken op het gebied van Drupal, maar ook voor het ontwikkelen van een nieuwe website. 
 
Online ondernemen doe je samen! Wij zien onszelf niet als leverancier maar meer als een collega op afstand die altijd met je mee wilt denken. Door op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen passen we de nieuwste technieken toe en proberen we onderscheidend te zijn. Wij ontwerpen en ontwikkelen eenvoudige maar ook hoogwaardige complexe Drupal systemen. Tijdens het project heb je direct contact met ons en reageren wij snel op je vraag. 

Supportkaarten en Abonnementen

Naast het ontwerpen en ontwikkelen van hoogwaardige Drupalsystemen bieden wij de volgende producten aan (meer informatie zie tarieven):

Support Knipkaarten voor onderhoud en beheer vanaf 15 uur € 1275,-
Drupal-update abonnement vanaf € 496,- per jaar
Hosting in een veilige en betrouwbare Drupalomgeving vanaf € 486,- per jaar.

Aanvraag offerte 

De projectmanager zal, na onvangst van je offertevraag, contact met je opnemen om de wensen en mogelijkheden van het project te inventariseren en met je door te nemen. Daarna legt de projectmanager de vraag neer bij de developer die het meest aansluit bij het project. De developer maakt dan een technische ‘vertaling’ van je offertevraag en stelt een prijsopgave op met daarin gespecificeerd de werkzaamheden en uren. 

Referentie

We snappen dat het best lastig is om een Drupal bureau of Drupal developer te vinden die voldoet aan je eisen en verwachtingen en daar (soms weer opnieuw) je vertrouwen in te geven. Wil je graag even persoonlijk contact met een klant van ons dan kan dat natuurlijk. Stuur ons een E-mail, WhatsApp of bel ons en je krijgt direct antwoord.  

24/7 support

We zijn een 24/7 full-service Drupal bureau. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 08:00 uur tot 18:00 uur. Bel: 06-40221185 of mail naar contact@webbureauholland.nl.

In het weekend en s’avonds is er altijd een developer bereikbaar voor urgente zaken. Laat een bericht achter op 06-40221185 om teruggebeld te worden, stuur een WhatsApp of mail naar spoed@webbureauholland.nl.

Kunnen wij je helpen?

Heb je vragen of wil je meer informatie?

Bel: 0640221185 of neem contact op