x
DWB Internet heet nu Webbureau Holland

Drupal development

Heb je een bestaande Drupal website of wil je een nieuwe Drupal website laten ontwikkelen? 

Bij ons kun je terecht voor ondersteuning en urgente zaken op het gebied van Drupal, maar ook voor het ontwikkelen van een nieuwe website.
 
We creëren snelle, toegankelijke en vernieuwende oplossingen in Drupal. Wij ontwerpen en ontwikkelen eenvoudige maar ook hoogwaardige complexe Drupal systemen. Webbureau Holland heeft een Multidisciplinair team van Drupal experts en hebben al 15 jaar online ervaring. 
 
Complexe digitale uitdagingen gaan we met plezier aan.  En……we gaan voor een duurzame relatie met onze klanten.

Ons doel is om een complexe website zo eenvoudig en gebruiksvriendelijk mogelijk te maken voor de bezoeker (en beheerder) van de website.

Voor bestaande websites

Wij bieden voor alle Drupal websites en applicaties voordelige Support Knipkaarten aan. De knipkaart is te gebruiken voor onderhoud en beheer van je website of webapplicatie. 

De voordelen:

  • geen contract of abonnement waar je aan vastzit
  • je kunt, tegen een aantrekkelijk tarief, gebruik van onze diensten maken
  • vooraf inzicht in de uren/minuten van de werkzaamheden
  • bij spoed wordt de opdracht direct uitgevoerd

10 uur: € 780,-  
15 uur: van € 1170,-  voor € 1135,-
20 uur: van € 1560,-  voor € 1515,-

Een nieuwe Drupal website laten ontwikkelen? 

De projectmanager zal, na onvangst van je offertevraag, contact met je opnemen om de wensen en mogelijkheden van het project te inventariseren en met je door te nemen.  

Daarna legt de projectmanager de vraag neer bij de developer die het meest aansluit bij het project. De developer maakt dan een technische ‘vertaling’ van je offertevraag en stelt een prijsopgave op met daarin gespecificeerd de werkzaamheden en uren.

Wil je de opdracht gefaseerd laten uitvoeren dan is dit ook mogelijk. Drupal is tenslotte een modulair systeem en zodoende uitstekend geschikt om onderdelen (modules) op een later moment toe te voegen.

Drupal veiligheids- en module updates 

De website zal jaarlijks updates nodig hebben. Wij bieden eenmalige, geplande en doorlopende Drupal updateplannen aan. Samen kunnen we bespreken wat voor jouw organisatie of bedrijf het meest van belang is. Voor meer informatie zie periodieke Drupal-updates.

Drupal Hosting

Voor klanten die bij ons hun website laten onderhouden, beheren of updaten bieden wij tevens hosting, in een betrouwbare Drupal omgeving, aan. Wij kunnen je adviseren welk pakket het meest geschikt is voor je website of webapplicatie. Voor meer informatie over de kosten en specificaties zie de pagina hosting

Webbureau Holland

We zijn een 24/7 full-service Drupal bureau en hebben geen 9-5 mentaliteit. In het weekend en s’avonds is er altijd een developer bereikbaar voor urgente zaken.

Tijdens het project heb je direct contact met ons en reageren wij snel op je vraag. Wij werken graag samen met de klant en vinden het belangrijk om een langetermijn-relatie te onderhouden. Wij gaan voor de hoogste kwaliteit binnen de afgesproken tijd en budget.

Wij werken voor kleine-, middelgrote-, en grote bedrijven. Ook bekende merken (TNT, Rabobank, ASR en NS), overheden, internationale ondernemingen, universiteiten en zorginstellingen kiezen voor Webbureau Holland (zie portfolio).    

24/7 support

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 08:00 uur tot 18:00 uur. Bel: 06-40221185 of mail naar contact@webbureauholland.nl
Voor spoedgevallen zijn wij 24/7 bereikbaar: laat een bericht achter op 06-40221185 om teruggebeld te worden of mail naar spoed@webbureauholland.nl.

Kunnen wij je helpen?

Heb je vragen of wil je meer informatie?

Bel: 0640221185 of neem contact op