x
DWB Internet heet nu Webbureau Holland

Nieuwe Drupal webshop

Voor het eerst in de geschiedenis zal dit jaar de webshop in Nederland de traditionele winkel voorbijstreven in aantal en zullen er meer webshops dan traditionele winkels bestaan.

In de 12 jaar van ons bestaan als internet Drupalbureau, ontwikkelden wij voor tal van kleine en grote bedrijven vele Drupal webshops. Voorbeelden zie o.a. woollies.nl en groeneparadijs.com.

Responsive, veilig en optimaal vindbaar

Onze sites en apps zijn erg veilig, snel, optimaal vindbaar (SEO) en responsive (mobile ready) voor alle apparaten (o.a. laptop, tablet en mobiel) en ontwikkeld conform de Drupal standaarden en tot in alle details op-maat naar de wensen van de opdrachtgever. Voor nieuwe maar ook bestaande websites is Drupal de meest geschikte en gebruiksvriendelijke CMS software.

Aanvraag offerte

Als je bij Webbureau Holland een offerte aanvraagt dan krijg je van ons een inzichtelijke en realistische prijsopgave. Het is mogelijk om de opdracht gefaseerd te laten uitvoeren. Vraag ons gerust naar de kosten en mogelijkheden.

Webbureau Holland

We hanteren korte lijnen. Gedurende het project heb je direct contact met de Developer(s). 

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 08:00 uur tot 18:00 uur. Bel: 06-40221185 of mail naar info@webbureauholland.nl. Voor spoedgevallen zijn wij 24/7 bereikbaar: laat een bericht achter op 06-40221185 om teruggebeld te worden of mail naar spoed@webbureauholland.nl.

Een aantal zaken waar je als beginnend webshop ondernemer op dient te letten

  • Beveiliging: beveiliging van je Drupal webshop is door middel van https (SSL certificaten) is wettelijk verplicht i.v.m. de wet privacy. Hiermee worden gegevens die je klant op je website invult versleuteld zodat ze niet "onderweg" door kwaadwillenden kunnen worden gelezen. Dit vraagt geen grote investering en is een flinke stap vooruit naar een veiligere Drupal webshop. Meer informatie over de wettelijke voorschriften van een webshop ondernemer? Zie de juridische kant van een webshop.
  • Een Payment Service Provider: een PSP is een bedrijf dat online betalingen afhandelt. Ze zijn een tussenpersoon tussen jou en de klant. Een psp maakt het mogelijk om verschillende betaalmethoden, bijvoorbeeld iDEAL, PayPal en achteraf betalen, op je site aan te bieden zonder dat je bij elke methode een apart contract aangaat. Je hebt één account waar je alle betalingen kan volgen. Voor jou als (beginnend) ondernemer wel zo overzichtelijk. Zie voor meer informatie. 
  • Tijdige Drupal updates en Drupal upgrades van de webshop software: in het geval van een Drupal webshop betekent dat dat deze meerdere malen per jaar (afhankelijk van bijvoorbeeld het type webshop en meer) wordt ge-update. Zie voor meer informatie over updaten van je Drupal webshop en upgraden van je Drupal webshop. 
  • Zorgvuldig omgaan met offline gegevens: vaak over het hoofd gezien maar net zo belangrijk als bovenstaande punten: een stevige digitale beveiliging van de webshop. Zorg voor moeilijke inlogwachtwoorden om te voorkomen dat klantgegevens in verkeerde handen vallen.

Kunnen wij je helpen?

Bel 0640221185 of mail neem contact op