x
DWB Internet heet nu Webbureau Holland

Is je site al geschikt voor mobiele apparaten?

Wil je een nieuwe Drupal website, Drupal webshop of Drupal webapplicatie laten ontwikkelen die mobile ready is voor alle apparaten, zoals laptops, tablets en mobiel?

Of is je huidige Drupal site nog niet geschikt voor mobiel gebruik (responsive)?

Responsive Design

Webbureau Holland is al 12 jaar gespecialiseerd in open source CMS Drupal en werken wij volgens de principes van Responsive Design.  Onze websites zijn toegankelijk op zowel het kleine scherm van bijvoorbeeld een iPhone als op het brede scherm van een desktop computer. Een responsive website is optimaal bruikbaar op alle apparaten.

Door de manier waarop de site is ingericht (namelijk responsive) zal deze zich qua lay-out en functionaliteit steeds automatisch aanpassen aan het apparaat waarmee de site wordt bekeken.

Aanvraag offerte

Als je bij Webbureau Holland een offerte aanvraagt dan krijg je van ons een inzichtelijke en realistische prijsopgave. Het is mogelijk om de opdracht gefaseerd te laten uitvoeren. Wij kunnen je een inschatting geven van de kosten en je adviseren. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij snel en tegen een scherp tarief werken. 

Webbureau Holland

Al ruim 12 jaar, sinds de oprichting van Drupal, zijn wij gespecialiseerd in open source CMS Drupal. Wij zijn een klein team van 7 Drupal developers. Wij ontwerpen en ontwikkelen eenvoudige maar ook hoogwaardige complexe Drupal systemen. We hanteren korte lijnen en gedurende het project heb je direct contact met de Developer(s). 

Wij werken voor kleine-, middelgrote-, en grote bedrijven. Ook bekende merken (TNT, Rabobank, ASR en NS), overheden, internationale ondernemingen, universiteiten en zorginstellingen kiezen voor Webbureau Holland (zie portfolio).    

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 08:00 uur tot 18:00 uur. Bel: 06-40221185 of mail naar info@webbureauholland.nl. Voor spoedgevallen zijn wij 24/7 bereikbaar: laat een bericht achter op 06-40221185 om teruggebeld te worden of mail naar spoed@webbureauholland.nl.

Kunnen wij je helpen?

Bel 0640221185 of mail neem contact op