x
DWB Internet heet nu Webbureau Holland

Deze update-plannen biedt Webbureau Holland

Elke software-toepassing van enige omvang heeft periodiek een onderhouds-update nodig. Er worden in de loop van de tijd fouten in de software gevonden die om een oplossing vragen, af en toe wordt een veiligheidsprobleem ontdekt en met enige regelmaat worden verbeteringen en nieuwe features ontwikkeld.

Dit geldt vanzelfsprekend ook voor Drupal. 

Denk vroegtijdig na over Drupal update vereisten

Wie een Drupal website of Drupal applicatie laat ontwikkelen, doet er goed aan om al aan de start van het project na te denken over een aantal zaken rond het technisch beheer ervan:

  • Hoe vaak gaan we updates uitvoeren?
  • Doen we dit in-house of laten we dit door een exerne partij doen?
  • Hoe gaan we om met security updates versus onderhouds-updates?

Door al tijdens de planning van je project na te denken over het technisch beheer ervan, voorkom je dat de updates een "ondergeschoven kindje" gaan worden.

Ook ben je zodoende beter in staat om in te schatten wat je plannen in budgettair opzicht gaan betekenen, met name op langere termijn.

Je hebt al een Drupal abonnement vanaf € 310,- per jaar. Je bent dan verzekerd van een veilige en up-to-date versie van Drupal. 

Onze update-plannen

Webbureau Holland biedt aan haar klanten de volgende update mogelijkheden:

1. Eenmalige update

Je hebt een update van je Drupal installatie(s) nodig, bijvoorbeeld van 7.50 naar 7.53, en wil je niet vastleggen op een abonnement voor langere tijd. Wanneer je contact met ons opneemt dan inventariseren wij de te verwachte werkzaamheden, doen vooraf een prijsopgave en plannen in overleg de update in. 

2. Geplande updates

Bij geplande Drupal updates worden voor de duur van een jaar het door jou gewenste aantal updates vooraf ingepland. Stel dat je 4 updates per jaar wilt, dan wordt vooraf afgesproken dat deze bijvoorbeeld plaatsvinden in januari, april, juli en oktober. 

Geplande Drupal updates moeten soms -bij acute veiligheidsproblemen- worden aangevuld met een eenmalige update.

3. Doorlopende updates

Wanneer je kiest voor doorlopende Drupal updates dan zorgen wij dat je website voortdurend is geupdate met de meest actuele Drupal core- en module-updates, ongeacht hoeveel dat er zijn en hoe vaak ze verschijnen. Alle updates worden steeds binnen 24 uur na verschijnen toegepast.

Dit Drupal update plan biedt het hoogste niveau van veiligheid en de zekerheid dat je Drupal installatie maximaal vrij is van bugs.

Doorlopende Drupal updates hebben in principe een looptijd van een jaar.

Benieuwd naar de mogelijkheden en kosten? Bekijk Drupal onderhoud en beheer.

Kunnen wij je helpen?

Bel 0640221185 of mail neem contact op