x
DWB Internet heet nu Webbureau Holland

Ontwikkeling van themes & modules
Gepost op 14 januari 2019

Drupal is vrijwel eindeloos uit te breiden en aan te passen zowel wat betreft functionaliteit als presentatie. Door Drupal's uitgebreide API en Programmable Theming Layer is voor praktisch elke online vereiste een oplossing denkbaar.

Zowel voor het schrijven van custom modules als voor advies bij de vraag welke bestaande modules het best kunnen worden ingezet voor uw webproject, spelen wij graag een rol. Daarnaast hebben wij, sinds het bestaan van Drupal, al 12 jaar ervaring op het gebied van theming voor Drupal.

Algemeen

Een kwaliteit waarin Drupal zich onderscheidt van nogal wat andere (Open Source) web CM systemen is de flexibiliteit waarmee alle aspecten van de website kunnen worden aangepast aan de eisen van de website en website eigenaar. Zowel frontend (uiterlijk, look & feel, client-functionaliteit, toegankelijkheid) als backend (content types, wat wordt hoe en aan wie getoond, backend functionaliteit) zijn vrijwel alle elementen die tezamen de website vormen, aan te passen.

Hierdoor is Drupal een breed inzetbaar web platform, geschikt voor de kleine informerende website tot de uitgebreide corporate site die intranet, document management en zelfs project management integreert. Daarnaast beschikt Drupal over uitgebreide community mogelijkheden.

Toepassingen

De mogelijkheden van Drupal als CMS zijn uitgebreid. Van het eenvoudig editen van bestaande documenten dmv een WYSIWYG-editor, tot het aanmaken van complexe custom content types. Versioning, content staging, workflow en scheduled publishing zijn mogelijk.

Drupal heeft een aantal krachtige community eigenschappen. Weblog, forum, chat, gastenboek en Wiki-achtige voorzieningen komen met de core functionaliteit of zijn eenvoudig als module te inplementeren. Daarnaast biedt Drupal voorzieningen voor onder meer polls, groupware, foto galleries en het versturen van nieuwsbrieven.
 
De verfijnde mogelijkheden voor gebruikersrollen en -permissies samen met de workflow- en DMS mogelijkheden maken Drupal geschikt als intranet platform.

Drupal is (binnen zekere grenzen) geschikt om toegepast te worden als Document Management System. Kortom, Drupal biedt eindeloos veel aan mogelijkheden. Vraag ons gerust welke mogelijkheden voor jouw organisatie geschikt is.  

Responsive, veilig en optimaal vindbaar

In de 12 jaar van ons bestaan als internet Drupalbureau, ontwikkelden wij voor tal van kleine en grote bedrijven honderden kleine en grote webprojecten (zie portfolio).

Onze sites en apps zijn erg veilig, snel, optimaal vindbaar (SEO) en responsive (mobile ready) voor alle apparaten (o.a. laptop, tablet en mobiel) en ontwikkeld conform de Drupal standaarden en tot in alle details op-maat naar de wensen van de opdrachtgever. Voor nieuwe maar ook bestaande websites is Drupal de meest geschikte en gebruiksvriendelijke CMS software.

Aanvraag offerte

Als je bij Webbureau Holland een offerte aanvraagt dan krijg je van ons een inzichtelijke en realistische prijsopgave. Het is mogelijk om de opdracht gefaseerd te laten uitvoeren. Vraag ons gerust naar de kosten en mogelijkheden.

Webbureau Holland

Al ruim 12 jaar, sinds de oprichting van Drupal, zijn wij gespecialiseerd in open source CMS Drupal. Wij zijn een klein team van 7 Drupal developers. Wij ontwerpen en ontwikkelen eenvoudige maar ook hoogwaardige complexe Drupal systemen. We hanteren korte lijnen en gedurende het project heb je direct contact met de Developer(s). 

Wij werken voor kleine-, middelgrote-, en grote bedrijven. Ook bekende merken (TNT, Rabobank, ASR en NS), overheden, internationale ondernemingen, universiteiten en zorginstellingen kiezen voor Webbureau Holland (zie portfolio).    

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 08:00 uur tot 18:00 uur. Bel: 06-40221185 of mail naar info@webbureauholland.nl. Voor spoedgevallen zijn wij 24/7 bereikbaar: laat een bericht achter op 06-40221185 om teruggebeld te worden of mail naar spoed@webbureauholland.nl.