x
DWB Internet heet nu Webbureau Holland

Drupal 8: De Voordelen Voor De Online Ondernemer
Gepost op 15 januari 2018

1. Drupal 8 maakt content creatie a peace of cake

Nooit eerder was content creatie zo eenvoudig, intuitief en snel als in Drupal 8. Out-of-the-box komt Drupal 8 met een uitgebreide WYSIWYG-editor. Voor wie het nog makkelijker wil is er de on-page editor: terwijl u navigeert over de site past u content rechtstreeks op de pagina's aan.

Workflow, scheduled publishing, draftversies en revisiebeheer zijn probleemloos mogelijk.

Andere uitvoerformaten dan HTML nodig? Exporteer uw content naar PDF, Excel, XML, jSON en meer!

2. Mobiel, overal en altijd

Door z'n mobile first insteek is Drupal 8 klaar voor de toekomst. Alles in Drupal 8 is responsive, met andere woorden: Drupal websites en applicaties zijn bruikbaar op alle schermen die we nu zien en in de toekomst gaan zien.

3. Drupal 8 spreekt alle talen

Door de verbeterde ondersteuning voor meertaligheid is Drupal in staat uw klanten overal in de wereld aan te spreken. Zowel links-naar-rechts als rechts-naar-links talen als Arabisch en Hebreeuws worden ondersteund.

En dit betreft niet alleen de content van uw site maar ook in de beheerinterface is alles meertalig en vertaalbaar.

4. Drupal 8 past in uw digitale infrastructuur

Door de manier waarop Drupal 8 is opgezet en z'n eerder genoemde API laat Drupal zich graag integreren in uw bestaande digitale infrastructuur. Of het gaat om uw E-mailverkeer, marketing automatisering of analytics, Drupal 8 kan zorgen voor een betere integratie van uw digitale ecosysteem. 

5. Website,  webshop, webapplicatie...

Naast een krachtig CMS biedt Drupal 8 een zeer uitgebreide toolbox waarmee u, uw in-house team of webmaster uw sites verregaand zelf kan configureren en aanpassen aan uw wensen, direct in de web-interface en zonder noodzaak van technische kennis.

De bibliotheek van meer dan 17.000 uitbreidingsmodules biedt een ongekende keuze aan toegevoegde functionaliteit.

De robuuste Drupal 8 API stelt bovendien uw ontwikkelaars in staat om uw site nog verder uit te breiden en waar nodig pasklare oplossingen voor uw specifieke vereisten te ontwikkelen.

Of u nu een eenvoudige website nodig heeft, een aantrekkelijk ogende webshop of een complexe applicatie, Drupal 8 biedt in vrijwel alle gevallen de oplossing.

Nog niet overtuigd?

Wij geven graag onze visie op de vraag hoe Drupal 8 een bijdrage kan bieden aan uw online plannen. Neem gerust eens contact op via contact@webbureauholland.nl of +31(0)640221185.