x
DWB Internet heet nu Webbureau Holland

Event1001-bookings.com

Project: Boekingswebsite Event1001
Opdrachtgever: N-Sign Special Events Planning
Website: event1001-bookings.com/

Werkgebieden

Front-end
Back-end
Drupal
Vormgeving
Custom modules
E-commerce
Mailings
Content organisatie
Hosting

Event1001

Event1001 is een internationaal georienteerde directory voor de meeting, incentive, conferentie and event wereld. Met een database van meer dan 30.000 locaties verspreid over  meer dan 150 landen is Event1001 één van de grootste event planners binnen Europa.

Event1001-bookings.com: Complexe wensen vertaald naar een internationale Drupalbookings-applicatie voor de zakelijke markt.

Event1001-bookings.com is de boekings-applicatie van Event1001. Het stelt gebruikers (waaronder bedrijven als TNT, Sony, NS en Global Fund House) in staat om op projectbasis events te plannen en te boeken.

De ontwikkeling van de complexe applicatie gebreide bookings-applicatie is vijf jaar geleden gestart en ontworpen en ontwikkeld door Marcel Doorn, eigenaar van Webbureau Holland, in samenwerking met Patrick Mulder, directeur Event1001-bookings.

De afgelopen jaren is de site steeds meer aangepast en ontwikkeld naar de behoefte van de klant en de medewerkers die zich er dagelijks mee bezig houden. Tevens verzorgt Webbureau Holland de jaarlijkse Drupalupdates, het serverbeheer en onderhoud.