x
DWB Internet heet nu Webbureau Holland

Sogeti Jouwtafel

Project: Registratie applicatie
Opdrachtgever: Sogeti
Website:

Werkgebieden

Front-end
Back-end
Drupal
Vormgeving
Custom modules
E-commerce
Mailings
Content organisatie
Hosting

De Kick-off van Sogeti werd vergezeld van een bijzondere registratiesite. De bijna 3000 genodigden maakten hun eigen tafelindeling in de door ons ontwikkelde webapplicatie.

Voor de Kick-off van Sogeti moesten bijna 3000 gasten in staat worden gesteld om van tevoren hun eigen tafelindeling te maken.

Webbureau Holland ontwikkelde en ontworp een plattegrond-applicatie waarmee dit op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier werd mogelijk gemaakt. Zowel onze opdrachtgever als de eindgebruikers waren zeer enthousiast!

De applicatie is zodanig door Webbureau Holland ontworpen dat het kan worden toegepast voor andere events en organisaties. 

Hoe werkt de applicatie?

Alle medewerkers van Sogeti kunnen kiezen voor een eigen tafelindeling. Online kun je zien wie je tafelgenoten zijn en van welke afdeling. Je kunt je later ook weer afmelden en je plaatsen aan een andere tafel. Tevens dien je een keuze van het gerecht te maken. Na registratie ontvangt de medewerker een bevestigingsmaildie je mee dient te nemen naar het event/presentatie. 

De applicatie kent per tafel een max aantal personen. Aan de ene tafel kunnen 6 mensen en aan andere tafels`10, 15 of zelfs 20.

Voor de organisatie prettig werkzaam omdat je niet ter plaatse nog van alles moet regelen. De tafelindeling is bekend en voor de cateraar is bekend welke producten hij dient aan te schaffen.  

Evenals eerdere projecten die wij voor Sogeti uitvoerden, werd sogeti-jouwtafel.nl door ons gehost in een dedicated server-omgeving.

Sogeti is een ICT dienstverlener die ICT-oplossingen creĆ«ert, integreert en beheert. Sogeti heeft 20.000 werknemers verdeeld over 15 landen en meer dan 200 vestigingen. Dit alles resulteert jaarlijks in een omzet van ruim 1,5 miljard euro.