x
DWB Internet heet nu Webbureau Holland

Advies & ondersteuning

Door al in een vroeg stadium (de plannings- of brainstormfase van je project) de expertise in te roepen van een Drupal webprofessional, weet je zeker dat je vanaf het begin af op de juiste doelen en richting aanstuurt.

Het internet is een snel medium; wat gisteren de optimale oplossing was, is vandaag soms al achterhaald. Als professionals kennen wij de oplossingen van vandaag en zijn wij in staat om mogelijke technische of functionele bottlenecks vroegtijdig te herkennen.

Of je je in de aanloopfase van een webproject bevindt of al jaren een succesvolle website runt, wij kijken graag eens met je mee. Zowel in technisch, functioneel als in strategisch opzicht, kan onze visie vaak net het verschil maken!

Heb je een bestaande Drupal website, Drupal webshop of Drupal webapplicatie en wil je graag advies?  

Als je bij Webbureau Holland een offerte aanvraagt dan krijg je van ons een inzichtelijke en realistische prijsopgave. Per onderdeel worden de uren en kosten uiteengezet. Zodoende heb je de mogelijkheid een keuze te maken in de plannen voor nu en voor een latere fase. (zie tarieven) 

Drupal support knipkaart

Wij bieden voor alle Drupal websites en applicaties een Support knipkaart aan. Je kunt de knipkaart gebruiken voor onderhoud aan je website of applicatie. 

De voordelen:

  • geen contract of abonnement waar je aan vastzit
  • je kunt, tegen een aantrekkelijk tarief, gebruik van onze diensten maken
  • vooraf inzicht in de uren/minuten van de werkzaamheden
  • bij spoed wordt de opdracht direct uitgevoerd

15 uur: € 1380,-  

Webbureau Holland

Al ruim 16 jaar, sinds de oprichting van Drupal, zijn wij gespecialiseerd in open source CMS Drupal. Wij ontwerpen en ontwikkelen eenvoudige maar ook hoogwaardige complexe Drupal systemen. We hanteren korte lijnen en gedurende het project heb je direct contact met de Developer(s). 

Wij werken voor kleine-, middelgrote-, en grote bedrijven. Ook bekende merken (TNT, Rabobank, ASR en NS), overheden, internationale ondernemingen, universiteiten en zorginstellingen kiezen voor Webbureau Holland (zie portfolio).    

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 08:00 uur tot 18:00 uur. Bel: 06-40221185 of mail naar info@webbureauholland.nl. Voor spoedgevallen zijn wij 24/7 bereikbaar: laat een bericht achter op 06-40221185 om teruggebeld te worden of mail naar spoed@webbureauholland.nl.

Kunnen wij je helpen?

Bel 0640221185 of mail neem contact op