x
DWB Internet heet nu Webbureau Holland

Advies & ondersteuning

Bel: 06 40221185

Door al in een vroeg stadium (de plannings- of brainstormfase van je project) de expertise in te roepen van een Drupal webprofessional, weet je zeker dat je vanaf het begin af op de juiste doelen en richting aanstuurt.

Het internet is een snel medium; wat gisteren de optimale oplossing was, is vandaag soms al achterhaald. Als professionals kennen wij de oplossingen van vandaag en zijn wij in staat om mogelijke technische of functionele bottlenecks vroegtijdig te herkennen.

Wij adviseren je graag of je je in de aanloopfase van een webproject bevindt of al jaren een succesvolle website runt, wij kijken graag eens met je mee. Zowel in technisch, functioneel als in strategisch opzicht, kan onze visie vaak net het verschil maken!

Heb je een bestaande Drupal website, Drupal webshop of Drupal webapplicatie en wil je graag advies?  

Als je bij Webbureau Holland een offerte aanvraagt dan krijg je van ons een inzichtelijke en realistische prijsopgave. Per onderdeel worden de uren en kosten uiteengezet. Zodoende heb je de mogelijkheid een keuze te maken in de plannen voor nu en voor een latere fase. (zie tarieven) 

Webbureau Holland

Al 12 jaar zijn wij gespecialiseerd in open source Drupal. We hanteren korte lijnen. Gedurende het project heb je direct contact met de Developer(s). 

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 08:00 uur tot 18:00 uur. Bel: 06-40221185 of mail naar info@webbureauholland.nl. Voor spoedgevallen zijn wij 24/7 bereikbaar: laat een bericht achter op 06-40221185 om teruggebeld te worden of mail naar spoed@webbureauholland.nl.

Kunnen wij je helpen?

Heb je vragen of wil je meer informatie?

Bel: 0640221185 of neem contact op