x
DWB Internet heet nu Webbureau Holland

Applicatie & website ontwikkeling

Heb je plannen voor een nieuwe Drupal website? Wij ontwikkelen eenvoudige brochurewebsites tot complexe webapplicaties: Drupal biedt voor vrijwel ieder online-project de oplossing.

Voor jou als beheerder is Drupal een sterk, gebruiksvriendelijk en praktisch CMS. Onze Drupal websites zijn veilig, snel, optimaal vindbaar (SEO) en responsive (mobile ready) voor alle apparaten (o.a. laptop, tablet en mobiel) . Wij ontwikkelen op-maat naar de wensen van de opdrachtgever (zie portfolio).

Een nieuwe Drupal website laten ontwikkelen?

Als je bij Webbureau Holland een offerte aanvraagt dan krijg je van ons een inzichtelijke en realistische prijsopgave. Het is mogelijk om de opdracht gefaseerd te laten uitvoeren. Vraag ons gerust naar de kosten en mogelijkheden.

Heb je een bestaande Drupal website?

Wij bieden voor alle Drupal websites en applicaties Support knipkaarten aan.  De knipkaart is te gebruiken voor onderhoud, beheer, hosting of het laten updaten van de laatste (veiligheid en module) versie van je Drupal 7 of 8 website of webapplicatie. 

De voordelen:

  • geen contract of abonnement waar je aan vastzit
  • je kunt, tegen een aantrekkelijk tarief, gebruik van onze diensten maken
  • vooraf inzicht in de uren/minuten van de werkzaamheden
  • bij spoed wordt de opdracht direct uitgevoerd

10 uur: € 780,-  
15 uur: van € 1170,-  voor € 1135,-
20 uur: van € 1560,-  voor € 1515,-

Webbureau Holland

We hanteren korte lijnen. Gedurende het project heb je direct contact met de Developer(s). 

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 08:00 uur tot 18:00 uur. Bel: 06-40221185 of mail naar info@webbureauholland.nl. Voor spoedgevallen zijn wij 24/7 bereikbaar: laat een bericht achter op 06-40221185 om teruggebeld te worden of mail naar spoed@webbureauholland.nl.

Kunnen wij je helpen?

Heb je vragen of wil je meer informatie?

Bel: 0640221185 of neem contact op