x
DWB Internet heet nu Webbureau Holland

Applicatie & website ontwikkeling

Heb je een bestaande site of wil je een nieuwe laten ontwikkelen? 

Wij zijn een team van 7 Drupal developers en 1 projectmanager. Al 13 jaar, sinds de oprichting van Drupal, zijn wij gespecialiseerd in open source CMS Drupal.

Wij ontwerpen en ontwikkelen eenvoudige maar ook hoogwaardige complexe Drupal systemen. Door op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen passen we de nieuwste technieken toe. We houden wel van een uitdaging!

Ons doel is om een complexe website zo eenvoudig en gebruiksvriendelijk mogelijk te maken voor de gebruiker en de bezoeker van de website.

Wij werken voor kleine-, middelgrote-, en grote bedrijven. Ook bekende merken (TNT, Rabobank, ASR en NS), overheden, internationale ondernemingen, universiteiten en zorginstellingen kiezen voor Webbureau Holland (zie portfolio).   

Een bestaande Drupal website

Wij bieden voor alle Drupal websites en applicaties Support knipkaarten aan. De knipkaart is te gebruiken voor onderhoud en beheer van je website of webapplicatie. 

De voordelen:

  • geen contract of abonnement waar je aan vastzit
  • je kunt, tegen een aantrekkelijk tarief, gebruik van onze diensten maken
  • vooraf inzicht in de uren/minuten van de werkzaamheden
  • bij spoed wordt de opdracht direct uitgevoerd

10 uur: € 780,-  
15 uur: van € 1170,-  voor € 1135,-
20 uur: van € 1560,-  voor € 1515,-

Offerte aanvragen voor een nieuwe website

De projectmanager zal, na onvangst van je offertevraag, contact met je opnemen om de wensen en mogelijkheden van het project te inventariseren en met je door te nemen.  

Daarna legt de projectmanager de vraag neer bij de developer die het meest aansluit bij het project. De developer maakt dan een technische ‘vertaling’ van je offertevraag en stelt een prijsopgave op met daarin gespecificeerd de werkzaamheden en uren.

Wil je de opdracht gefaseerd laten uitvoeren dan is dit ook mogelijk. Drupal is tenslotte een modulair systeem en zodoende uitstekend geschikt om onderdelen (modules) op een later moment toe te voegen.

Drupal veiligheids- en module updates 

De website zal jaarlijks updates nodig hebben. Wij bieden eenmalige, geplande en doorlopende Drupal updateplannen aan. Samen kunnen we bespreken wat voor jouw organisatie of bedrijf het meest van belang is. Voor meer informatie zie periodieke Drupal-updates.

Webbureau Holland

We zijn een 24/7 full-service Drupal bureau en hebben geen 9-5 mentaliteit. In het weekend en s’avonds is er altijd een developer bereikbaar voor spoed.

Tijdens het project heb je direct contact met ons en reageren wij snel op je vraag. Wij werken graag samen met de klant en vinden het belangrijk om een langetermijn-relatie te onderhouden. Wij gaan voor de hoogste kwaliteit binnen de afgesproken tijd en budget.

Projectmanager Joyce: Nieuwe klanten hebben vaak eerst met mij contact. Ik inventariseer wat de opdracht inhoudt en breng ze daarna in contact met de developer die het meest aansluit bij het project. Ik zorg dat de projecten een vlotte doorloop hebben en overleg regelmatig met de developers.

Ik ben kritisch, doelgericht en efficiënt. Ik denk, zowel met de klant als met de developers, actief mee en zorg dat we hoge kwaliteit blijven leveren binnen de tijd en budget. 

24/7 support

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 08:00 uur tot 18:00 uur. Bel: 06-40221185 of mail naar contact@webbureauholland.nl
Voor spoedgevallen zijn wij 24/7 bereikbaar: laat een bericht achter op 06-40221185 om teruggebeld te worden of mail naar spoed@webbureauholland.nl.

Kunnen wij je helpen?

Bel 0640221185 of mail neem contact op