x
DWB Internet heet nu Webbureau Holland

Upgrade nu je Drupal 6 site
Gepost op 24 juli 2017

Heb je nog een Drupal 6 site? Laat nu je website upgraden want op dit moment is je site niet langer veilig voor hacks, gegevensdiefstal en bugs en loopt de continuiteit van je site gevaar. Sinds februari 2016 verschijnen er geen security patches meer voor Drupal 6 en kunnen we een Drupal 6 installatie dan ook niet langer veilig noemen.

Upgraden naar Drupal 8

Eén van de vragen die bij het plannen van een upgrade voor je Drupal 6 site aan bod zal moeten komen is: Kan ik al naar Drupal 8 upgraden of is het beter om eerst te upgraden naar Drupal 7? Aangezien Drupal 8 al een tijd bestaat, adviseren wij je om direct een upgrade van Drupal 6 naar Drupal 8 te laten doen. Dit scheelt je in de kosten.

De upgrade brengt je site van de ene major versie naar de volgende. Het verschil tussen major versies is veel groter dan tussen minor versies. Drupal upgrades zijn niet backward compatible. Dit betekent dat voor een upgrade van je website de nodige aanpassingen nodig zijn om deze na de upgrade weer goed te laten functioneren.

Responsive, veilig en optimaal vindbaar

In de 12 jaar van ons bestaan als internet Drupalbureau, ontwikkelden wij voor tal van kleine en grote bedrijven honderden kleine en grote webprojecten (zie portfolio).

Onze sites en apps zijn erg veilig, snel, optimaal vindbaar (SEO) en responsive (mobile ready) voor alle apparaten (o.a. laptop, tablet en mobiel) en ontwikkeld conform de Drupal standaarden en tot in alle details op-maat naar de wensen van de opdrachtgever. Voor nieuwe maar ook bestaande websites is Drupal de meest geschikte en gebruiksvriendelijke CMS software.

Aanvraag offerte

Als je bij Webbureau Holland een offerte aanvraagt dan krijg je van ons een inzichtelijke en realistische prijsopgave. Het is mogelijk om de opdracht gefaseerd te laten uitvoeren. Vraag ons gerust naar de kosten en mogelijkheden.

Webbureau Holland

Al 12 jaar zijn wij gespecialiseerd in open source Drupal. We hanteren korte lijnen. Gedurende het project heb je direct contact met de Developer(s). 

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 08:00 uur tot 18:00 uur. Bel: 06-40221185 of mail naar info@webbureauholland.nl. Voor spoedgevallen zijn wij 24/7 bereikbaar: laat een bericht achter op 06-40221185 om teruggebeld te worden of mail naar spoed@webbureauholland.nl.

Kunnen wij je helpen?

Heb je vragen of wil je meer informatie?

Bel: 0640221185 of neem contact op