x
DWB Internet heet nu Webbureau Holland

Upgrade nu je Drupal 6 site
Gepost op 24 juli 2017

Heb je nog een Drupal 6 site? Laat nu je website upgraden want op dit moment is je site niet langer veilig voor hacks, gegevensdiefstal en bugs en loopt de continuiteit van je site gevaar. Sinds februari 2016 verschijnen er geen security patches meer voor Drupal 6 en kunnen we een Drupal 6 installatie dan ook niet langer veilig noemen.

Upgraden naar Drupal 8

Eén van de vragen die bij het plannen van een upgrade voor je Drupal 6 site aan bod zal moeten komen is: Kan ik al naar Drupal 8 upgraden of is het beter om eerst te upgraden naar Drupal 7? Aangezien Drupal 8 al een tijd bestaat, adviseren wij je om direct een upgrade van Drupal 6 naar Drupal 8 te laten doen. Dit scheelt je in de kosten.

De upgrade brengt je site van de ene major versie naar de volgende. Het verschil tussen major versies is veel groter dan tussen minor versies. Drupal upgrades zijn niet backward compatible. Dit betekent dat voor een upgrade van je website de nodige aanpassingen nodig zijn om deze na de upgrade weer goed te laten functioneren.

Drupal veiligheids- en module updates

De website zal jaarlijks updates nodig hebben. Wij bieden eenmalige, geplande en doorlopende Drupal updateplannen aan. Samen kunnen we bespreken wat voor jouw organisatie of bedrijf het meest van belang is. Voor meer informatie zie periodieke Drupal-updates.

Webbureau Holland

Wij zijn een team van 7 Drupal developers en 1 Projectmanager. Al 13 jaar, sinds de oprichting van Drupal, zijn wij gespecialiseerd in open source CMS Drupal. Wij ontwerpen en ontwikkelen eenvoudige maar ook hoogwaardige complexe Drupal systemen.

Ons doel is om een complexe website zo eenvoudig en gebruiksvriendelijk mogelijk te maken voor de gebruiker en de bezoeker van de website. 

Wij werken voor kleine-, middelgrote-, en grote bedrijven. Ook bekende merken (TNT, Rabobank, ASR en NS), overheden, internationale ondernemingen, universiteiten en zorginstellingen kiezen voor Webbureau Holland (zie portfolio).   

24/7 support

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 08:00 uur tot 18:00 uur. Bel: 06-40221185 of mail naar contact@webbureauholland.nl. Voor spoedgevallen zijn wij 24/7 bereikbaar: laat een bericht achter op 06-40221185 om teruggebeld te worden of mail naar spoed@webbureauholland.nl.

Kunnen wij je helpen?

Bel +31 (0)6 4390 4391 of mail neem contact op