x
DWB Internet heet nu Webbureau Holland

Drupal in printformaat: Drupal Watchdog

Over twee weken verschijnt het eerste nummer van Drupal Watchdog, een magazine geheel gericht op Drupal en de Drupal gebruiker. Het tijdschrift is een initiatief en uitgave van Jeremy Andrews.

Drupal Watchdog wil een fantastisch hulpmiddel zijn om bij te blijven in de Drupal wereld, zegt de uitgever van het blad. De inhoud richt zich op zowel beginners, doorsnee gebruikers als ervaren ontwikkelaars. Het nieuwe magazine wordt gelanceerd tijdens DrupalCon Chicago, op 10 maart van dit jaar. Het eerste nummer is geheel gewijd aan Drupal 7.

Of het 'werkt', een zesmaandelijks tijdschrift gewijd aan een webtechnologie als Drupal, moet nog even worden afgewacht. Naast de grote hoeveelheid informatie die op internet aanwezig is, en gezien de snelheid waarmee Drupal zich ontwikkeld, zou een tijdschrift wel eens te traag en te statisch kunnen blijken te zijn. Dries Buytaert is hier niet bang voor:

Despite the irony of dedicating a print magazine to a web technology, it has the potential to become quite a highlight in the history of Drupal, and an important new tool in how we share information and communicate.

Buytaert gaat een vaste column in het magazine schrijven.

Meer informatie en abonnementen:
http://drupalwatchdog.com/subscribe/2011