x
DWB Internet heet nu Webbureau Holland

Drupal 7 uitgebracht

Vandaag is de publieksrelease van Drupal 7 officieel uitgebracht. Nadat meer dan 1000 contributors er ruim 2 jaar aan hebben gewerkt, is de nieuwe Drupal versie dan nu een feit.

Dat het lange wachten niet voor niets is geweest werd al beschreven in het artikel Daarom is Drupal 7 beter, waarin puntsgewijs een aantal verbeteringen worden besproken ten opzichte van Drupal 6. Met name op het punt van usability scoort de nieuwste versie erg goed.

Met de komst van Drupal 7 komt tevens een eind aan de ondersteuning van Drupal 5. Mocht uw site dus nog op deze verouderde Drupal-versie draaien dan is nu toch echt de tijd aangebroken om te upgraden.

Drupal 6 blijft ondersteund worden tot het moment dat versie 8 gaat verschijnen. Dat betekent praktisch dat uw D6 website nog wel een jaartje of 2 meekan, al is er natuurlijk alle reden om vroegtijdig te upgraden naar de gebruiksvriendelijker en veiligere Drupal 7.

Webbureau Holland kan uw D5/D6 en D6/D7 upgrades uitvoeren. Neem contact op om vrijblijvend naar de mogelijkheden te informeren.